Categories Future GSM

Este mai costisitor să repari telefonul decât să achiziționezi unul nou?

Există situații în care telefonul s-a deteriorat și deși este încă în garanție, nu poate fi reparat de către producător pentru că daunele fizice ce au produs defecțiunea nu sunt acoperite de garanție, și situații în care telefonul este mai vechi și garanția a expirat. Te afli în fața unei decizii destul de importante: îți repari telefonul sau îți cumperi unul nou?

Categories Future GSM

5 avantaje ale resoftării telefonului

Ți s-a întâmplat vreodată să vrei să folosești vreo aplicație din telefon și ecranul să înghețe sau aplicația să se tot închidă? Dacă o astfel de situație s-a repetat de prea multe ori, s-ar putea să ai nevoie de o resoftare a telefonului. Poți opta pentru o astfel de resoftare în momentul în care simți că telefonul nu mai performează ca înainte sau atunci când nu mai poate fi folosit pentru că se blochează în continuu.

Categories Future GSM

5 reguli pentru întreținerea telefonului

Unul dintre cele mai populare mituri care circulă printre utilizatori este faptul că telefoanele din ziua de astăzi sunt concepute să reziste doar 2-3 ani. Acest mit a fost demontat de multe ori de clienți de ai noștri care au venit la service pentru diverse lucrări de întreținere, iar telefoanele se prezentau într-o stare excelentă, chiar dacă avem câțiva ani buni vechime.

Open chat
Bună ziua!📱
Cu ce te putem ajuta?
Call Now Button